11.3.11

Salata indiana din vinete cu iaurt



INGREDIENTE:
- o vanata
- o ceapa mica toccata fin
- ¼ lingurita pudra turmeric
- ¼ lingurita seminte de mustar
- 2 cesti iaurt
- o lingura ulei
- 3-4 catei de usturoi tocati
- coriandru verde tocat
- ardei iute, sare

PREPARARE:
- prajiti semintele de mustar in uleiul incins pana pocnesc, apoi adaugati: ceapa, usturoi, ardei, turmeric si prajiti pana cand ceapa devine translucida
- taiati vanata in jumatate pe lung si apoi in felii
- puneti si vanata in tigaie si amestecati, prajiti pana se inmoaie putin
- reduceti focul, puneti un capac si prajiti pana cand vanata se inmoaie bine
- rasturnati intr-un bol, sarati si lasati sa ajunga la temperatura camerei
- incorporati iaurtul, apoi coriandrul si potriviti de sare

No comments:

Post a Comment