25.6.15

Ton condimentat prajit cu rosii, reteta indiana


INGREDIENTE:
- 3 conserve de ton in suc propriu
- 1 lingurita ulei
- o ceapa medie tocata
- o lingura ghimbir ras
- o lingura usturoi zdrobit
- 2 rosii tocate
- ardei iute dupa gust
- 1/2 lingurita boia iute sau dupa gust
- 1 lingurita condiment indian "Tandoori Masala"
- 1/2 lingurita pudra coriandru
- 1/2 lingurita pudra chimen
- 1/4 lingurita pudra turmeric
- sare dupa gust
- cateva frunze de coriandru proaspat tocat
- o lingura suc de lamaie sau dupa gust

PREPARARE:
- incingeti uleiul si rumeniti ceapa apoi adaugati usturoiul si ardeiul iute
- reduceti focul si adaugati toate pudrele condimentate
- amestecati cateva secunde si adaugati rosiile si tonul scurs de apa
- lasati 5 minute pana se incinge tonul si rosiile se inmoaie
- adaugati sare, lamaie si coriandru maruntit
- serviti fierbinte cu lipie sau ca umplutura pentru chifle

No comments:

Post a Comment