25.6.15

Melci copti cu branza si marar


INGREDIENTE:
- 2 foi de foietaj pentru placinta
- 200 gr branza dulce
- o lingura ulei
- 1/4lingurita pudra turmeric
- 1/4 lingurita boia dulce
- 1/4 lingurita pudra de chimen
- marar tocat dupa gust
- sare dupa gust
PREPARARE:
- se amesteca branza cu mararul, condimentele si uleiul
- foietajul decongelat se taie in jumatate pe lung daca este prea mare si se pudreaza cu faina
- se pune umplutura pe toata suprafata lasand dea lungul 2 centimetri liberi
- se ruleaza foietajul strans iar capatul se prinde prin presare folosind degetele inmuiate in apa
- folosind un cutit se taie felii de 2 centimetri si se aseaza pe o tava unsa cu ulei
- se coc 15 minute in cuptorul incins la 400 grade
- sunt gata cand s-au rumenit, se servesc calde

No comments:

Post a Comment