1.4.11

Strudel cu cirese


INGREDIENTE:
- 1/2 pachet de foetaj de placinta congelat
- 50-60 de grame cirese
- 1 zahar vanilat
- scortisoara
- esenta de migdale
- pesmet
- ulei

PREPARARE:
- scoateti samburii cireselor
- incalziti cuptorul la 180 ° C
- desfaceti foetajul cu grija dupa ce l-ai lasat la decongelat, si-l impartiti in 2
- ungeti cu putin ulei si presarati pesmet, lasand marginile libere (unde veti lipi capetele)
- intindeti ciresele pe una din jumatatile fiecarui aluat (lasand marginile libere)
- presarati 2-3 linguri zahar pe fiecare bucata de aluat, apoi scortisoara si cateva picaturi esenta de migdale
- lipiti marginile presand cu degetele si puneti placinta in tava peste hartie de copt
- presarati zahar si stropiti cu putin ulei
- coaceti 45-50 minute 
- inainte de servire presarati cu zahar pudra

No comments:

Post a Comment