8.3.11
Supa de linte rosie
INGREDIENTE:
- 1 litru supa ramasa de la carne fiarta
- 250 gr linte rosie
- o ceapa
- jumatate de ardei
- 3 linguri morcov ras fin
- 2 frunze dafin
- patrunjel proaspat
- 2-3 rosii
- 2 linguri unt
- sare, piper
PREPARARE:
- lintea se inmoaie 6-8 ore in apa rece
- morcovul ras fin, ceapa si ardeiul tocate marunt se calesc in unt incins odata cu dafinul
- se toarna supa de carne dupa ce a fost incalzita inainte
- cand incepe sa fiarba adaugati lintea scursa si rosiile tocate si mai fierbeti 20-30 minute
- serviti cu patrunjel tocat si paine prajita sau crutoane
Etichete:
ardei,
ceapa,
linte rosie,
morcov,
patrunjel,
reteta de post,
reteta vegetariana,
rosii,
unt
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment