11.3.11
Salata indiana din vinete cu iaurt
INGREDIENTE:
- o vanata
- o ceapa mica toccata fin
- ¼ lingurita pudra turmeric
- ¼ lingurita seminte de mustar
- 2 cesti iaurt
- o lingura ulei
- 3-4 catei de usturoi tocati
- coriandru verde tocat
- ardei iute, sare
PREPARARE:
- prajiti semintele de mustar in uleiul incins pana pocnesc, apoi adaugati: ceapa, usturoi, ardei, turmeric si prajiti pana cand ceapa devine translucida
- taiati vanata in jumatate pe lung si apoi in felii
- puneti si vanata in tigaie si amestecati, prajiti pana se inmoaie putin
- reduceti focul, puneti un capac si prajiti pana cand vanata se inmoaie bine
- rasturnati intr-un bol, sarati si lasati sa ajunga la temperatura camerei
- incorporati iaurtul, apoi coriandrul si potriviti de sare
Etichete:
boabe mustar,
coriandru verde,
iaurt,
turmeric,
usturoi,
vinete
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment