9.3.11
Mucenici din punga fierti si indulciti cu miere
INGREDIENTE:
- o punga de mucenici (200 gr)
- 3 pumni plini cu nuca (200 gr)
- 3 litri apa
- 2 lingurite cacao
- 1-2 linguritea rase cu scortisoara
- 20 linguri de miere sau mai multe dupa gust
- coaja rasa de la o portocala
PREPARARE:
- puneti apa la fiert si cand da in clocot adaugati mucenicii pe care ii fierbeti pana se inmoaie (10 minute sau cat scrie pe ambalaj)
- curatati nuca eliminand partile lemnoase ratacite printre mieji si apoi zdrobiti-o in pumni (nu prea mult)
- dupa ce ati oprit focul adaugati nuca, cacao, scortisoara, coaja de portocale si miere dupa gust
Etichete:
cacao,
miere,
nuca,
reteta de post,
scortisoara
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment